(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
KŘENOVÉ BRAMBORY A PANGASIUS S BOBKOVÝM LISTEM - RYCHLOVKA
Potřebné ingredience
2 větší filety pangasia, 2 menší cibule, 4bobkové listy, 4lžíce olivového oleje, sůl, máslo
Postup přípravy
Na pánev nalijeme olivový olej a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, až zesklovatí. Pangasia mírně osolíme a dáme na pánev na cibulku, přidáme bobkový list a na mírném ohni opékame z obou stran před koncem pečení přidáme máslo pro zjemnění. Rybu co nejméně otáčíme, aby se nám nepotrhala. Podáváme s křenovými bramborami. Pečeme asi 30min. podle toho jak vám peče trouba na 180°C.
Křenové brambory:
===============
Poloměkké vařené oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky, obalíme je v těstíčku z rozšlehaného vajíčka, hladké mouky a nastrouhaného křenu. Smažíme v rozpáleném oleji do dorůžova.
Křenové brambory:
===============
Poloměkké vařené oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky, obalíme je v těstíčku z rozšlehaného vajíčka, hladké mouky a nastrouhaného křenu. Smažíme v rozpáleném oleji do dorůžova.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé